dinsdag 28 september 2010

maandag 13 september 2010

Zondag Diergaarde Blijdorp Rotterdam

Blijdorp is een mooie dierentuin waar veel te zien valt. Van de giraffen tot de gorilla’s en de ijsberen, allemaal hebben ze hun eigen bijzondere verblijf. In het Oceanium loop je letterlijk tussen de vissen door.
Sumatraanse tijgerwelp
IJsbeer
Grote toekan

zondag 12 september 2010

Dierentuinbezoek zaterdag Artis Amsterdam

Dit weekend was ons dierentuinweekend. Zaterdag waren wij in Artis en zondag in Diergaarde Blijdorp.Leeuw
Aziatische olifant
Prairiehond

woensdag 8 september 2010

Rode Brievenbus is niet meer

De rode brievenbussen zijn vervangen door de oranje. Nadat eerst de PTT werd vervangen daarna geen Postkantoren meer, zijn er nu ook geen rode brievenbussen meer waar we een leve lang onze brieven en kaarten ingooiden. Weer een stukje historie voorbij.

Geluidshinder

dinsdag 7 september 2010

Matig Oranje Wint

Na de winst op San Marino (0-5) heeft Oranje ook de tweede wedstrijd op weg naar het EK van 2012 winnend afgesloten, maar overtuigend ging dat niet. Tegen Finland kwam de ploeg van coach Bert van Marwijk binnen een kwartier op een 2-0 voorsprong, maar daarna was de koek op. De bezoekers kwamen terug tot 2-1 en Oranje mocht van geluk spreken dat de gelijkmaker vervolgens uitbleef.

woensdag 1 september 2010

Jean Nelissen overleden

Sportverslaggever Jean Nelissen is woensdag overleden. Hij was al enige tijd ernstig ziek. Nelissen is 74 jaar geworden. Hij was jarenlang chef-sport van het dagblad De Limburger. Bij het grote publiek was hij vooral bekend door zijn werk als wielercommentator bij de NOS-televisie. Hij deed jarenlang de Tour de France. Tot drie jaar geleden maakte hij nog wielerreportages voor de NOS. Ook schreef hij een groot aantal sportboeken. Zijn laatste boek, Het intrigerende wielerleven van Jean Nelissen, rondde hij in juni af in het ziekenhuis van Maastricht waar hij was beland met een gebroken heup.