maandag 31 december 2012

Gorilla Geboren In GaiaZOO

Het lang verwacht gorillajong is op oudejaarsochtend in GaiaZOO in Kerkrade geboren. Of het een jongen of een meisje is, blijft nog even de vraag. Moeder Dalila houdt het jong zo dicht tegen zich aan, dat de verzorgers het geslacht nog niet hebben kunnen vaststellen, zegt Sandy Ederveen van GaiaZOO.
Nog net op de valreep van 2012, op 31 december, is er een gorilla geboren in GaiaZOO. Hoewel gorillavrouwen tot hoge leeftijd een jong kunnen krijgen, is gorillavrouw Dalila met haar 40 jaar binne...n de Europese dierentuinen een van de oudste gorillavrouwen die moeder is geworden.
De komende maanden heeft moeder Dalila haar handen letterlijk vol om haar kleintje op haar arm en borst te dragen. Omdat Dalila al een ervaren moeder is (dit is haar 7e jong), zien de dierverzorgers de toekomst voor haar en haar jong met vol vertrouwen tegemoet, ondanks het feit dat de eerste dagen altijd even spannend zijn.



zaterdag 29 december 2012

Top 40 December 1965

The Beatles stonden met deze dubbele hitsingle 7 weken op nummer 1 in de Top 40.
In totaal een notering van 14 weken. 
klik hier>Day Tripper

donderdag 20 december 2012

dinsdag 18 december 2012

zondag 16 december 2012

Kerstmarkt Dordrecht



 
Tijdens de Kerstmarkt Dordrecht slenterden wij bijna 4 uur langs de ruim 150 kramen en eetstalletjes maar genoten we ook van muziek en entertainment. Er waren verschillende muziekpodia en speelplekken langs de route waar onder andere gospelkoren en bands voor een aangename sfeer zorden.

vrijdag 14 december 2012

Golden Earring

 
 
 
In de Rodahal te Kerkrade ,weer een geweldige show van The Golden Earring, in het begin veel nieuwe nummers, met heel veel energie gespeeld.
Na het succes van drie jaar geleden heeft de The Golden Earring in de Rodahal weer een geweldig concert gegeven.
De vele fans  zongen uit volle borst mee met de wereldhits "The Twilight Zone", "When The Lady Smiles" en "Radar Love".  


George Kooymans (fotoW!M)

zondag 9 december 2012

zaterdag 8 december 2012

donderdag 6 december 2012

It's Coffee Time

A cup of coffee with George Harrison.

TV serie jaren 70: Charlie's Angels

Charlie's Angels was een Amerikaanse televisieserie, die werd uitgezonden van 1976 t/m 1981. De serie ging over drie vrouwelijke detectives die werkten voor een onderzoeksbureau, genaamd 'Charles Townsend Agency'. De baas van de drie vrouwen, Charlie is zelden te zien in de serie, en als hij dan in beeld komt, is slechts zijn rug te zien.
De drie oorspronkelijke "angels" waren Sabrina Duncan (gespeeld door Kate Jackson), Jill Monroe (Farrah Fawcett) en Kelly Garrett (Jaclyn Smith). Opgeleid tot politieagentes, maar ontevreden met de "zeer gevaarlijke" karweitjes die ze op moeten knappen (voornamelijk administratief werk, het bemannen van de telefooncentrale en het dienst doen als verkeersbrigadier), hebben de dames de overstap gemaakt naar de privésector.
klik hier>Charlie's Angels Tune

dinsdag 4 december 2012

Sinte Berb

In Zuid-Limburg was het feest van St. Barbara, patrones van de mijnwerkers, vroeger een van de belangrijkste feestdagen van het jaar. De kinderen kregen bijvoorbeeld op 4 december al een
zak met lekkers van de Sint (de Mijnwerkersbond).

zondag 2 december 2012

trio Bubble Gum Wielerploeg

In 1965/1966 was Trio-Bubblegum sponsor van een
Nederlandse amateur wielerploeg.


zaterdag 1 december 2012

Trio Kauwgom

Speldje Trio (bubble gum) Kauwgum jaren 60.
De kauwgomautomaat met 'Trio' kauwgom. Je drukte er een dubbeltje in en trok aan een trekker. Dan kon je twee pakjes kauwgom uit het bakje pakken. Het waren van die gele wikkelpakjes kauwgom, in elk pakje zaten drie blokjes roze kauwgom.
Die automaten hadden een verticaal raampje en daarachter lag een stapel van die pakjes. Iedere keer als je aan die stang trok dan zakte die stapel en vielen de pakjes in een bak onderaan de automaat.