zaterdag 23 augustus 2014

dinsdag 12 augustus 2014

TV serie jaren 70: Morc & Mindy

 Robin Williams overleden.
De serie gaat over Mork, een buitenaards wezen van de planeet Ork dat met een gigantisch ei op aarde landt om de gebruiken van de aardbewoners te bestuderen. Hij wordt in huis genomen door een jonge vrouw, Mindy, die hem vanaf dat moment helpt bij het leren begrijpen van de gebruiken van de aardbewoners. Mork brengt in elke aflevering verslag uit aan zijn baas Orson met een korte evaluatie van wat hij heeft meegemaakt. In de hoofdrollen waren Robin Williams (Mork) en Pam Dawber (Mindy) te zien.


zaterdag 9 augustus 2014

Sharon Tate

 
In de nacht van 8 op 9 augustus 1969, drongen vier leden van de Manson Family het huis aan Cielo Drive binnen. Sharon Tate werd op beestachtige wijze vermoord. Ook haar ongeboren zoon ( ze was acht maanden zwanger), die later de namen Paul Richard kreeg (naar de vader van Sharon en de vader van Roman Polanski) overleefde het niet. Hij werd in de armen van zijn moeder begraven.

donderdag 7 augustus 2014

CD Courier

Cassette (adapter) voor autoradio's voor het gebruik van bijvoorbeeld een portable CD-speler in de auto.


zondag 3 augustus 2014

TV serie jaren 50: De Texas Rangers

De serie draaide rond Ranger Jayce Pearson en Ranger Clayton Morgan, twee Texas Ranger die misdadigers inrekende. Van 1955 tot 1957 werd de serie tot een televisiereeks bewerkt.
De openings- en eindscènes van elke aflevering werden ingevuld door de cast die naar de camera marcheerde terwijl ze het themalied, "These Are Tales of Texas Rangers", zongen op de melodie van "The Eyes of Texas Are Upon You".