vrijdag 26 juni 2009

Open dag: Back to the roots




fotoW!M
De open dag van Roda JC vond vandaag onder het motto 'Back to the roots' plaats op sportpark Kaalheide, de oude thuishaven van de Roda JC.
Een van de activiteiten was een wedstrijd op het oude hoofdveld tegen oud-spelers van Roda JC. Voor een propvolle hoofdtribune klopte de ploeg van Harm van Veldhoven het team van oud-spelers (met onder anderen Arno Doomernik, Marco van Hoogdalem, Silvio Diliberto en Mark Luijpers) met 8-1.
---------------------------------------------------------------------------------

26 juni 2009
Michael Jackson overleden



Michael Jackson is in de nacht van donderdag op vrijdag overleden in een ziekenhuis in Los Angeles. Hij stierf op 50-jarige leeftijd, nadat hij in zijn woning een hartstilstand had gekregen. Hij was één van de meest succesvolle zangers van zijn tijd. Hij werd al jong beroemd met de Jackson 5 en maakte jarenlang muziek waarmee veel succes is geboekt.
Ik was geen fan van hem, maar erken hem wel als een goed artiest. Zijn lp Thriller is zondermeer een klassieker die eigenlijk niet mag ontbreken in een albumcollectie. Mijn beste herinneringen aan Micheal Jackson blijven toch de tijden van de Jackson Five.